RHINO CORRECT Е АЛТЕРНАТИВА НА ПЛАСТИЧНАТА ХИРУРГИЯ

rhino correct

Всичко гениално е просто! Rhino-correct Повдига върха на носа, който спада поради промени, свързани с възрастта, Стеснява върха и крилата на носа, Намалява дължината на носа (повдигайки върха) Изглажда острите ръбове и гърбицата на моста на носа, Възстановява симетрията.

 

ЗА ПРОДУКТА ШИНА ЗА КОРИГИРАНЕ ФОРМАТА НА НОСА без операция. Rhino-correct е алтернатива на ринопластиката, използвана за леки корекции на формата на Вашия нос. Направен от ортогел Хрущялната тъкан на носа е податлива на постепенна промяна от 1-2 мм на месец. За да постигнете видими резултати, просто носете шината Rhino-correct 3-4 пъти в седмицата, вечер, по 2 часа. Ще бъдете удивени, че с такава малка шина може да постигнете добри резултати само за два месеца. РЕВЮТА НА НАШИ КЛИЕНТИ: Поръчах шината тук, пристигна много бързо. Четно казано не мислех, че работи, в началото усещането, че е на носа ми беше неудобно, но после свикнах. Доволна съм от резултата! Справих се с моя “нос като картоф” за 2 месеца. Сега лицето ми изглежда много по-добре. Забелязвам, че мъжете ме гледат! Получих Rhino-correct за рождения си ден, в началото дори не осъзнавах какво е това)), но се радвах да получа подаръка. С времето забелязах, че гърбицата на носа ми стана по-малка и скоро съвсем изчезна. Изглежда сякаш стана много по-тънък! Много благодаря! Поръчах за приятелка, 2 месеца и готово, без ринопластика! КАКВО Е RHINO CORRECT Алтернатива на ринопластиката, използвана за лека корекция на формата на носа. БЕСТСЕЛЪР В СЪЕДИНЕНИТЕ ЩАТИ
Rhino correct е бестселър на САЩ. Шината за коригиране на носа у дома. РИНОПЛАСТИКА ЗА “НОС КАТО КАРТОФ” Корекция на носа у дома. Как да коригираме “нос като картоф”? Ако имате широк нос и искате да го направите по-малък, Rhino correct е уникален продукт, който вече стана сензация в САЩ и Япония. ВСИЧКО ГЕНИАЛНО Е ПРОСТО! Rhino correct е един от най-простите и най-полезни продукти за здравето. МНЕНИЕ НА ЕКСПЕРТИ: Шината за корекция на формата на носа е революционна алтернатива на ринопластика. Въпреки че този метод за промяна на формата и размера на носа е разработен наскоро, той вече набира популярност в целия свят. Сега това нововъведение е достъпно в нашата страна. Като пластичен хирург аз препоръчвам да използва тази шина на всеки, който иска да направи носа си по-дълъг, симетричен или просто да му придаде желаната форма. Уверявам ви, че това може да се направи у дома, без хирургична намеса.

Ще останете изумени, че с такава проста щипка може да постигнете видими резултати само за един месец!

rhino correct