PSORIFIX – SZABADULJ MEG A PIKKELYSÖMÖRTŐL MINDÖSSZE 4 HÉT ALATT

Megszabadulni a pikkelysömörtől egy egyedülálló gyógyír segítségével – a PsoriFix krémmel!

psorifix

PsoriFix Azonnal enyhíti a pikkelysömör tüneteit, Az esetek 95%-ában teljesen megszünteti a pikkelysömört, Hatékonyabb bármely más, pikkelysömör elleni gyógyszernél. Kiváló minőségű összetevőket és bőrbiztonságot igazoló tanúsítványok.

 

Mi teszi a PsoriFix krémet ilyen hatékonnyá? 1. Puhítja a kemény bőrpikkelyeket és ezáltal serkenti azok leválását 2. Csökkenti a gyulladást és a viszketést, valamint hűsítő hatással bír 3. Helyreállítja a vér mikrokeringését és vitaminokkal illetve ásványi anyagokkal látja el a bőrt 4. Aktív ezüstionok segítségével fertőtleníti a bőrt, így megakadályozza a szövődmények kialakulását. Hogyan alkalmazza a PsoriFix krémet? 1. Meleg vízzel mossa le az érintett bőrfelületet 2. Vegyen egy kis mennyiséget a PsoriFix krémből 3. Egyenletesen vigye fel a problémás területre 4. Hagyja hatni legalább 15 percig 5. A tartós hatás érdekében használja legalább naponta kétszer. Összetevők és hatásuk: Fűzfa kivonat: méregtelenítő hatású, Teafa olaj: antimikrobális hatású, Vérehulló fecskefű: antibakteriális hatású, Cade (vadboróka) olaj: bőrfertőtlenítő hatású, Nyírfa kivonat: Gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik. Visszajelzések a PsoriFix krémről: Mindenkinek ajánlom a PsoriFix krémet. Ez elképesztő! Néhány évvel ezelőtt őrülten viszketni kezdett a hátam, vörös foltok jelentek meg rajta, melyek hamar pikkelyekké alakultak. A bőrgyógyász nem jó híreket közölt velem. A diagnózis pikkelysömör volt. Elkezdtem mindenféle gyógyírt kipróbálni, de csak a PsoriFix krémnek volt tartós hatása. Pár röpke nap alatt eltűntek a pikkelyek és a viszketés is elmúlt. 2-3 hét alatt még a bőrfoltok is megszűntek. Mind a mai napig nincs nyomuk! A PsoriFix krémmel 3 hét alatt megszabadultam a pikkelysömörtől! Ez egy nagyszerű gyógyír, gyorsabban segített rajtam, mint vártam! Szülés után elkezdett pikkelyesedni a fejbőröm. Először azt hittem, hogy korpásodok, de aztán egy kérges réteg kezdett kialakulni. A bőrgyógyászom azt javasolta, hogy próbáljam ki a PsoriFix krémet. Átestem a teljes kezelésen és a pikkelysömör eltűnt, mintha soha nem is létezett volna. Annyira boldog vagyok. Hallottam, hogy sokan egész életük során küzdenek a pikkelysömörrel és mégsem tudnak megszabadulni tőle! A PsoriFix krémmel nekem ez 3 hét alatt sikerült. Az irritáció teljesen eltűnt, a bőröm újra puha és sima! Szerencsés vagyok, hogy rátaláltam a “PsoriFix krémre”. Gyermekkorom óta pikkelysömöröm volt és az évek során szó szerint mindent kipróbáltam, hogy meggyógyuljak. Legyen szó külsőleg vagy belsőleg alkalmazott gyógyszerről, semmi sem használt. Amíg rá nem találtam a “PsoriFix-re”. Amikor elkezdtem használni, a pikkelysömör úgy indult olvadásnak, mint a jég a Szaharában. Az irritált foltok a bőrömön teljesen eltűntek. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy mennyivel jobban érzem magam most, hogy visszatért az önbizalmam. Melegen ajánlom a PsoriFix-et!

A PsoriFix krém segít Önnek gyorsan és fájdalommentesen megszabadulni a pikkelysömörtől, és a bőre újra olyan sima és puha lesz, mint a selyem!

psorifix