Green Coffee загуба на тегло, стимулира изгарянето на мазнини в тялото

Green Coffee – Нов продукт за отслабване е изготвен от зелено кафе, което вече успя да извоюва място в сърцата на милиони купувачи из целия свят!

green coffee

Зелено кафе е уникален продукт, който направи истинска революция в областта на корекция на фигурата.

 

Зелено кафе създава необходимите условия за намаляване на нивото на захарта в кръвта, което на свой ред води до изгарянето на мастните резерви в тялото. Едновременно с това то потиска апетита и чувството за глад, а това е едни от най-важните условия за ефективно отслабване. Green Coffee Напълно натурален продукт, Богато съдържание на хлорогеновата (изгаряща мазнините) киселина, Активизира и забързва обмяната на веществата в организма, Намалява усещането за глад, Нормализира кръвната захар, Няма нужда да гладувате! Green Coffee Внимателно прочетете инструкциите, Вземете пълния курс за срок от 2 до 4 седмици, 3 По време на курса стриктно следвайте препоръките за начина на прилагането. стимулира изгарянето на мазнини в тялото; подпомага намаляване на телесните мазнини в така наречените “проблемните области”; подобрява микроциркулацията, тонизира кожата, което е особено важно при отпусната и “портокалова кожа”; благотворно влияее на активноста на черния дроб; подпомага изгарянето на захар в кръвта; има антиоксидантно действие (той е много ефективен фенолен капан за свободни радикали). През октомври 2012 г. в САЩ онлайн списание “Диабет, метаболитен синдром и затлъстяване” публикува резултати от научните изследвания, които доказаха високата ефективност на зелено кафе в борбата с наднорменото тегло. Проучване на американски учени установи и показа, че хлорогенна киселина има следния ефект: Първо, тя стимулира изгаряне на глюкоза и мазнини в тялото, което освобождава енергия. Второ, Второ, тя забавя проникването на захар в кръвта, като по този начин намалява натрупването на телесни мазнини. По време на тестовете, които се провеждаха в продължение на 12 седмици върху група мъже и жени, бяха постигнати следните резултати: тегло на участниците спадна средно с по 10% (7,7 кг), маса на мазнини в организма намалява с 16%.

Участниците са приемали капсули, съдържащи екстракт от зелено кафе, 30 минути преди хранене. Изследвания категорично показаха, че няма никакви странични ефекти.

green coffee