FUNGAXIM GOMBAÖLŐ AZONNALI HATÁS LÁBGOMBA ÉS KÖRÖMGOMBA ELLEN

FUNGAXIM GOMBAÖLŐ! Őrizd meg lábfejeid egészségét! Gombás fertőzés elpusztítása, a körömlemez szerkezeti helyreállítása, a gyulladásos folyamat megszüntetése.

fungaxim

A GOMBÁS FERTŐZÉS KEZELÉSE ELENGEDHETETLEN! Kozmetikai HIBA, Belépési pont MÁS FERTŐZÉSEK SZÁMÁRA, A GOMBÁS FERTŐZÉS mások számára is KOMOLY PROBLÉMÁT jelent, DIABETES ALLERGIC DERMATITIS ASTHMA Komoly komplikációk léphetnek fel MÁS BETEGSÉGEKKEL KAPCSOLATBAN.

 

HONNAN ÉREZHETED A GOMBÁK MEGTELEPEDÉSÉT? A lábfejbőr olyan, mintha meszes lenne, a körömlemez kérgessé válik és lepattogzódik, a lábujjak és a talp közötti bőr hámlani kezd, a körömfal megnagyobbodik, vörös lesz és viszketni kezd. A FUNGAXIM AZONNALI HATÁSA
A KÖRÖMGOMBÁRA: CLIMBAZOLE Megakadályozza a gomba és az élesztőbaktériumok szaporodását. Megszünteti a viszketést, és elpusztítja a gombás sejteket, illetve megakadályozza az újabb kolóniák kialakulását. FARNEZOL Megakadályozza a baktériumok behatolását az izzadtságmirigyekbe, és korlátozza a kellemetlen, izzadt szag kialakulását még az egészséges embereknél is. Fertőtleníti és megpuhítja a bőrt, könnyű, hosszú ideig tartó virágos aromát varázsol neki. E VITAMIN Megpuhítja és finomítja a bőrt. MENTÁS ILLÓOLAJ Kényelmesen lehűti a lábfejet, kellemes illatot nyújt neki. A bőr lepikkelyezése abbamarad, A bőr érintett területei helyreállnak, A gombás fertőzés biztonságosan kerül elpusztításra, Megelőzi a gombás visszafertőződést, Tüzetesen eltávolítja a fertőzés helyét, Megpuhítja és kifinomítja a bőrt, Abbamarad az alsó lábfej túlzott izzadása, Megszűnik a viszketés. BŐRGYÓGYÁSZ SZAKVÉLEMÉNY: A gombás fertőzések megfelelő kezelése céljából, minden páciensemnek felírom a Fungaxim -t, a fertőzés kiterjedtségétől függetlenül. A Fungaxim azzal az egyedi képességgel rendelkezik, hogy képes behatolni még a bőr legkeményebb rétegeibe is, majd a régi bőrréteget feloldja, így a krém segítségével még a fertőzés agresszív folyamatai is gyógyíthatóak, illetve az anyag megelőzés céljából is használható. Mellékhatások és ellenjavallatok nincsenek. VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉSEK: Nemrégiben elmentem az uszodába, és elkaptam valamilyen gombás fertőzést. A viszketés nagyon erős volt. Elmentem a kórházba, a bőrgyógyászom felírta a Fungaxim -t, annyira jó, hogy ezt a krémet ajánlotta, mert nagyon gyógyszerellenes vagyok. Karbantartónőként dolgozom, minden nap munkás cipő van a lábamon. A lábfejeim mindig túlontúl izzadtnak érződnek és állandóan fáradt vagyok, végül az egész egy gombás fertőzést eredményezett. Azonnal megrendeltem a Fungaxim -t, és citromlével fertőtlenítettem a cipőim. A krém nekem bevált, a sarkaim szárazsága megszűnt, a bőröm tökéletesen regenerálódott. Helló mindenkinek, én egy úszó vagyok. Mindig is tudtam, hogy nagy a kockázata a gombás fertőzéseknek az én esetemben, ezért próbáltam megelőző intézkedéseket tenni. De néha előfordult, hogy otthon hagytam a tusolós papucsom, így valahol összeszedtem egy fuzáriumos fertőzést. A feleségem megrendelte a Fungaxim-t, körülbelül egy hónapig használtam. A bőr lepattogzódása és a viszketés teljesen megszűnt.

INTENZÍVEN ELTÁVOLÍTJA A GOMBÁS FERTŐZÉS ÖSSZES KÖVETKEZMÉNYÉT

fungaxim