Energy Beauty Bar ЕФЕКТИВНО РЕШЕНИЕ ПРОТИВ СТАРЕЕНЕ

Energy Beauty Bar Премахва бръчките и торбичките под очите, Повдига контурите на лицето, Детоксикира кожата, Изчиства кожата от акне и неговите следи.

energy beauty bar

Позлатеният йонизиращ масажор Energy Beauty Bar използва микровълнова технология за заглаждане на бръчките, затяга контурите на лицето и премахва акнето и неговите следи. Устройството значително подобрява кръвообращението. В резултат на това токсините се премахват от кожата, подпухването изчезва и процесът на стареене се забавя.

 

5 Предимства на Energy Beauty Bar: 1. Подходящ както за жени, така и за мъже 2. Възстановява кожата навсякъде по тялото 3. Не предизвиква алергии, с времето кожата не си създава имунитет към него 4. Лесен за използване и компактен 5. Създаден въз основа на най-новата японска технология. Експерти за Energy Beauty Bar: Скъпите продукти за красота и процедури в салоните постепенно се превръщат в история. Има ново уникално устройство, което лесно може да ги замени – позлатеният масажор Energy Beauty Bar. Той генерира микровълни, които преминават през дермалния слой на кожата. Това позволява да се подобри значително кръвообращението и да се премахнат токсините, което на свой ред изглажда бръчките, възстановява контурите на лицето и изравнява тена на кожата. Днес 9 от 10 специалисти препоръчват масажора. Брилянтни резултати: Лилия Горанова, 53 Процесът на стареене е голяма грижа за всяка жена. Но се оказва, че можете да върнете часовника назад! Поне за кожата си. Точно йонизиращият масажор Energy Beauty Bar ми помогна в това. Направих три двумесечни курса. В резултат на това трябваше да актуализирам снимките на личните си документи, защото хората не можеха да ме разпознаят на старите снимки. Камелия Милева, 46 Похарчих цяло състояние за разкрасителни процедури в салони, но лицето ми не започна да изглежда по-добре. Бях на път да се откажа и да се примиря с неизбежния процес на стареене. Но чух за новия масажор Energy Beauty Bar и реших да го пробвам. Честно казано, не съм очаквала такъв резултат! Соня Митова, 27 Моята козметичка ми предложи много скъпи продукти и процедури против стареене. Но след известно време започнах да забелязвам бръчки и разширени пори на лицето си. Една приятелка ми препоръча масажора Energy Beauty Bar. Той струва много по-малко от обикновена процедура в салон, но ефектът е много по-забележим.

Начин на употреба: Включете масажора, като използвате копчето в долната част на дръжката. Масажирайте всички области на кожата в продължение на 2-3 секунди. Общото време на употреба е 3-10 минути на ден. Пълният курс отнема 1-2 месеца.

energy beauty bar