SOSU – Pedikir čarape zdravlje i njega stopala u toplini vašeg doma

Za manje od nedjelju dana Vaša stopala će osjetiti svjetlost i postati meka kao kod bebe. Potpuna regeneracija kože za 10 dana.

sosu pedikir carape

Sosu Bez rizika od infekcija kao u salonu, Sprječava upale i natečenost stopala, Antifugalni efekat za vaša stopala, Uklanja pukotine, žuljeve i plikove, Stimuliše uklanjanje mrtvog tkiva.

 

Original! Japanski proizvod (1 par carapa u jednom pakovanju) Kad su Vam potrebne SOSU ČARAPE? Dobro njegovana stopala nakon korištenja čarapa, Gruba i tvrda koža, Pukotine i žuljevi na stopalima. Prema rezultatima kliničkih ispitivanja, čarape su efikasne i u početnoj, i u poodmakloj fazi ljuštenja stopala! Kako SOSU pedikir čarape djeluju na Vaša stopala? Upotreba: 1 Operite i po mogućnosti potopite stopala u vrelu vodu. 2 Obucite SOSU čarape 3 Slobodni ste sat vremena. Možete, kao i obično, raditi svoj posao. 4 Vidjećete prvi efekat već za par dana. Efekat: 1 Pedikir čarape najbolje deluju na omekšalu kožu stopala. 2 Ekstrakti koji se nalaze u čarapama će početi da rade svoj posao. 3 Radite svoj posao dok pedikir čarape rade svoj posao. 4 Skinite čarape i operite noge sapunom i vodom. Nakon 5 dana gruba koža će početi da se ljušti. Kratak uvod SOSU pedikir čarape su nešto sasvim novo iz japanske kozmetike. Čarape su specijalno dizajnirane za kućni pedikir. Svoje slobodno vrijeme i novac sada možete planirati sasvim drugačije. Ako nemate vremena, energije ili želje za odlaske u salone lepote, pedikir čarape su pravi izbor. Čarape uklanjaju žuljeve, pukotine i ranice. Imaju antifugalni efekat, sprečavaju upale i otekline. Zdrava i njegovana stopala kod kuće – to nije san, nego stvarnost. Suština djelovanja čarapica je u korišćenju hemijski aktivnih supstanci koje podstiču piling keratinizirane kože što značajno ubrzava njeno uklanjanje. Ova tehnika je, bez imalo sumnje, izum današnjice, ali potraga za nježnijim i efikasnijim komponentama je kozmetičare dugo držala zauzetim. Glavne prednosti pedikir čarapa SOSU: SOSU čarape će omekšati kožu Vaših stopala i učiniti Vaše pete ponovo glatkim i lijepim. Vi ćete uštedjeti vrijeme i novac koje inače trošite na procedure pilinga u pedikir salonima. SOSU čarape su bezbjedne za Vašu kožu i nemaju štetnih efekata. Nećete oštetiti kožu, dobiti gljivice ni infekciju. Hidratantni sastojci su korisni za stopala – japanska tehnologija na Vašim stopalima. Odaberite jedan od tri mirisa za vaša stopala – menta, lavanda ili ruža. Kada se pravilno koriste, na koži svojih stopala nećete morati isprobavati mehaničke postupke za pedikuru, pomoći će Vam da se riješite kurjih očiju, pukotina i žuljeva, poboljšaće regeneraciju ćelija, duboko hidratizirati kožu hranjivim materijama. Sastojci koje sadrže pedikir čarape SOSU: limun, kamilica, medunika, narandža, grejpfrut, kalendula, žalfija. Komentari naših korisnika: Kupila sam čarape i prezadovoljna sam kupovinom. Tako lijepo mirišu i veoma su lake za korišćenje. Moje pete su sada roze i mekane. Hvala Vam! Tata i ja smo naručili čarape za 8. mart. Odličan proizvod, mama i moja supruga su prezadovoljne. Hvala!

Jedinstvena formula sa 17 prirodnih ekstrakata ruže i mirisom mente.

sosu pedikir carape