АНТИ ХЪРКАНЕ cиликонов клипс против хъркане – Cпокоен и здрав сън!

Клипс АНТИ ХЪРКАНЕ спокоен и здрав сън за вас и вашите близки!

anti snoring

Хъркането е проблем, който може да навреди на здравето и е опасен за живота. Хъркането през нощта може да доведе до сънна апнея – нарушение и дори спиране на дишането.

 

Освен това хъркането пречи на спокойния сън на Вашите близки. Не по-малко разпространен проблем е настинката. Почти всички хора се лекуват самостоятелно. А някои изобщо не се лекуват от настинка. Време е да сложите край на тези проблеми, веднъж завинаги! Иновативният клипс Анти хъркане ще Ви помогне да спрете хъркането за по-малко от един месец и да възстановите свободното дишане! Как действа клипса Анти хъркане: Анти хъркане е устройство, направено под формата на клипс с гъвкав проводник. Клипсът Анти хъркане е истинско устройство за рефлексотерапия. Всяка вечер вашият организъм ще свикне със здравословен сън без хъркане. Експериментите показаха, че средно хъркането изчезва след 2 седмици! Ползи на клипсите Анти хъркане: Пълно изчезване на хъркането! Здрав сън при настинка и запушен нос!
Технологията на производството на клипсовете за лечение на хъркане е проектирана от НАСА (САЩ). Може да се използва в комбинирана терапия за назални заболявания (ринит, синузит и т.н.). Направен е от антиалергичен медицински силикон. Елиминира хъркането, стискането на зъбите и сънна апнея само след няколко седмици. Компактен, подходящ за използване в движение. Достъпна цена и висока ефективност. Отзиви на клиентите: Доста често имам хрема и сополи…Ако бъда честна, писна ми този запушен нос И така се престраших на първата в живота си онлайн покупка от електронен магазин. Всичко пристигна бързо. Пратката пристигна с наложен платеж. Когато ми се запуши носа веднага използвах клипса. Хремата ми мина след 5-10 минути и аз спокойно заспах! Ще го препоръчам на всички мои приятели, които имат нужда от такива неща срещу настинка, хрема и хъркане!

Иновативният клипс Анти хъркане ще Ви помогне да спрете хъркането за по-малко от един месец и да възстановите свободното дишане!

anti snoring